Διαβάστε με Πρώτοι!

Γραφείτε στο RSS Feed

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Καλημέρα σας συναγωνιστές!!
Δεν μπορώ να αρχίσω να γράφω την παρούσα ανάρτηση χωρίς να μην κάνω μια αναφορά στο μεγάλο μουσικό τέκνο της Κρήτης Μιχάλη Τζουγανάκη που η μουσική του τρέλα,οι συναισθηματικές του εξάρσεις,η βελούδινη τραχύτητα της φωνής του και το διαολεμένο λαούτο που λιώνει στα δάχτυλά του ήταν αυτά που με συντρόφευαν καθ' όλη την διάρκεια της κατασκευής αυτού του προγράμματος.Απλά ..ένας μικρός θεός της μουσικής...


Το AmandeusLAYS v 1.0 ουσιατικά είναι ένα Excel με 6 υπολογιστικά φύλλα.Το έφτιαξα με πολύ μεράκι και αρκετό βέβαια κόπο αλλά πιστευω πως θα βοηθήσει πολλούς και αυτό με ανταμείβει ηθικά.
Απευθύνεται κυρίως στους φίλους του Ιππόδρομου χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει μέσα του πράγματα που θα βοηθούσαν και τους υπόλοιπους.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΦΥΛΛΟ 1 (ΚΑΒΑ)


Πρόκειται για την αρχικό φύλλο όταν ανοίγει το excel.Εδώ υπάρχει το πεδίο stake όπου καθορίζεται το αρχικό σας ποντάρισμα καθώς επίσης και κάποια στατιστικά στοιχεία που υπολογίζονται αυτόματαΕπισυνάπτω και κάποια χρήσιμα links.






ΦΥΛΛΟ 2 (ΕΠΙΛΟΓΕΣ)


Εδώ βάζετε τις καθημερινές επιλογές αλόγων πάντα για lay στοιχηματισμό.Όπως θα δείτε ακολουθούνται δυο πλάνα πονταρίσματος (staking plan).
Το ένα ουσιαστικά είναι flat (level stake) δηλαδή τα πονταρίσματα είναι ισόποσα ανεξάρτητα του αποτελέσματος της προηγούμενης κούρσας.
Το άλλο ακολουθεί ένα staking plan δομημένο πάνω σε μια αρκετά πετυχημένη φόρμουλα που βρήκα στο δίκτυο..το προτιμώ.Απλά σε αυτό δεν μπορείτε να βάλετε τα στοιχήματα εξ αρχής..πρέπει να είστε πάνω απο το pc και να ποντάρουμε στο επιλεγμένο άλογο ανάλογο με το τι έκανε το προηγούμενο!Και στα δύο μπορείτε να επιλέξετε εσείς το αρχικό stake και τα άλλα υπολογίζονται μόνα τους αυτόματα.
Θα σας παρακαλούσα να μην αλλάζετε τις κρίσιμες τιμές των κελιών δηλαδή τις τιμές κάτω από τις κολώνες L εως T!!
Δεν έχω κλειδώσει το excel επίτηδες γιατί ίσως κάποιος που γνωρίζει να βρει καινούριους τρόπους πειραματισμού ή να δοκιμάσει άλλα staking plans.
Για να δείτε πως "τρέχουν" τα δύο πλάνα σας δίνω και ένα demo αρχείο το Demo.xls το οποίο έχει επιλογές δικές μου από 28 Νοεμβριου μέχρι σήμερα.



ΦΥΛΛΟ 3 (DUTCHING)


Εδώ είναι ένας υπολογιστής dutching χρήσιμος για αυτούς που ποντάρουν 2 ή περισσότερα στοιχηματικά γεγονότα (πχ πάνω από ένα άλογο σε μια κούρσα) ταυτόχρονα με σκοπό την αυξηση των πιθανοτήτων νίκης.Χωρίζεται σε δύο μέρη.Χρησιμοποιούμε τον πρώτο εάν διαθέτουμε καθορισμένο συνολικό ποντάρισμα και το άλλο εάν επιζητούμε καθορισμένο κέρδος άσχετα πόσο θα μας κοστίσει το ποντάρισμα.




ΦΥΛΛΟ 4 (BACK και LAY)


Δεν χρειάζεται σχόλιο..χρήσιμος υπολογιστής για τους φίλους του ανταλλακτηρίου και του trading!




ΦΥΛΛΟ 5 (ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ LAY)


Ένας καλός τρόπος για να μειώσουμε την liability(υποχρέωση) είναι να πάρουμε 2 ή περισσότερα lay ταυτόχρονα.Πχ. Δυο άλογα να μην κερδίσουν..





ΦΥΛΛΟ 6 (Πίνακας συσχετισμού κλασματικών-δεκαδικών τιμών αποδόσεων)




ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ:
Κώδικας:
http://rapidshare.com/files/170194643/AmandeusLAYS_1.rar


Μέσα στο αρχείο που θα κατεβάσετε υπάρχουν δυο δωράκια που βρήκα στο δίκτυο και αξίζει πραγματικά να τα έχει κάθε σοβαρός punter.
α)Ένα πάρα πολύ καλό e-book!
b)To φερμποτ σπασμένο .

....και φυσικά ένα αγαπημένο τραγούδι του Μ. Τζουγανάκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: