Διαβάστε με Πρώτοι!

Γραφείτε στο RSS Feed

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΡΣΑ - Σύστημα lay

Πριν αρκετά χρόνια και πριν ακόμη ο Andrew Black (μαζί με τον Edward Wray) ιδρύσουν τον Ιούνη του 2000 το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων στον κόσμο την Βetfair, υπήρξε ένας από αυτούς τους παραδοσιακούς Άγγλους bookmakers που κάποια στιγμή αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγορά. Πούλησε λοιπόν την αλυσίδα καταστημάτων που είχε στο Λονδίνο στην Williams Hill (εταιρία από το 1934) για να αφοσιωθεί στην αγαπημένη του ασχολία που δεν ήταν άλλο από τις ιπποδρομίες.Ένα χειμωνιάτικο ομιχλώδες και βροχερό πρωινό στο Wetherby,αυτός και άλλοι δυο τρεις συζητούν για αλογα και στοίχημα.Οι εμπειρίες και οι γνώσεις του bookmaker φυσικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον αλλά το ζουμί της ιστορίας είναι όταν ρωτήθηκε να τους πει ένα τρόπο,κόλπο, σύστημα να βγαίνουν κερδισμένοι.Η απάντηση ήταν καταφανής!Γίνετε και εσείς bookmakers!

Το βραδάκι αυτός και ο ένας απ την παρέα συναντήθηκαν σε ένα μπαρ και εκεί,εν μέσω ελαφράς οινοποσίας βεβαίως,του εκμυστηρεύτηκε κάποια τακτική στο στοιχηματισμό που θα μπορούσε να αποβεί προσοδοφόρα σε βάθος χρόνου χωρίς μεγάλο ρίσκο.
Αυτήν την ιδέα που γεννήθηκε τότε μου μετέφερε ο άνθρωπος αυτός (τον γνωρίζω δικτυακά) που τα έπινε εκείνο το βράδυ με τον bookmaker.Δεν ξέρω ακόμη αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο δίκτυο αν και είναι θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθεί ένα τέτοιο σύστημα.
Το ονομάζω “H TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΡΣΑ”
Δεν μου αρέσει η λέξη σύστημα γιατί πολλοί έχουν παρεξηγήσει τον όρο αλλά θα την δεχτώ για χάρην συννενόησης.Απευθύνεται στους σοβαρούς και καθημερινούς παίκτες του Αγγλικού Ιππόδρομου και όχι στους περιστασιακούς και σε αυτούς που ποντάρουν αφειδώς και ανηλεώς σε κάθε κούρσα της ημέρας.Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω πως ένας εύκολος αλλά δυσδιάκριτος τρόπος να χάσεις τα χρήματα σου γρήγορα στο στοίχημα είναι να ποντάρεις σε κάθε τι που θα βρεθεί μπροστά σου.Παράδειγμα το κουπόνι του ΟΠΑΠ..το ανοίγεις και αντί να συγκεντρωθείς σε 3-4 αγώνες σκορπάς τα στοιχήματα σου παντού.Ή είσαι στο δίκτυο και το πρωί παίζεις Ιαπωνία,το μεσημέρι ιππόδρομο το απογευματάκι κάτι ψιλά σε κύπελλα και το βράδυ κλείνεις με κολεγιακό μπάσκετ και γιατί όχι λίγο ποκεράκι.Επικίνδυνα πράγματα αυτά!Θυμάμαι αυτές τις μέρες που ο καιρός είναι άσχημος στην Αγγλία και πολλές ιπποδρομίες ακυρώνονται έχω δει στην Βετφαιρ στοιχήματα αν θα γίνει ή όχι.Έλεος..
Αnyway..


Το σύστημα αφορά LAY στοιχηματισμό.
Tο σύστημα είναι απίστευτα εύκολο στην εφαρμογή του.
Μπορεί μια μέρα να μην βρεις κανένα άλογο να ποντάρεις ή να βρεις και 3-4.
Οι κανόνες του είναι βασικά τρεις:

a)Maς ενδιαφέρει η τελευταία κούρσα κάθε ιπποδρομίας, οποιουδήποτε τύπου , κάθε μέρα.

β)Ο αριθμός των αλόγων που συμμετέχουν πρέπει να είναι 5 και πάνω.

γ)Κοντράρουμε το φαβορί της κούρσας (lay) σε αποδόσεις 3,85 και κάτω!Αν υπάρχουν δύο άλογα που διεκδικούν τον χαρακτηρισμό φαβορί δηλαδή έχουν σχεδόν τις ίδιες αποδόσεις (joint favorites) ΔΕΝ ποντάρουμε.

Τοποθετούμε το lay 30-60 sec πριν το οff (εκκίνηση).Εδώ θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα ένα bot κάτι που συνιστώ και στο οποίο μπορούν να γίνουν παραιτέρω ρυθμίσεις έτσι ώστε να μεταβάλουμε το ποσό του στοιχήματος αναλόγως της απόδοσης.

Στο παρακάτω αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε υπάρχει ένα excel που έφτιαξα που υπολογίζει τα πονταρίσματα.Επίσης υπάρχει και ένα δευτερο excel (demo) στο οποίο έχω βάλει τα αποτελέσματα του συστήματος από 1 Νοέμβρη μέχρι χθες Παρασκευή.Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν μέσα..Και φυσικά και ένα αγαπημένο κομμάτι από τους Αntony &The Jonhsons, το κομμάτι που ακούγονταν στην ταινιάρα πραγματικά V for Vendetta όταν ο V χόρευε με την Evey..

Κώδικας:
http://rapidshare.com/files/184660760/amanseuslay2.rar
Θα μου πείτε τώρα ...και σε τι μπορεί να στηριχτεί η καλή πορεία ενός τέτοιου συστήματος?
Θα πω δυο πράγματα:
  1. To οverround ( η γκανιότα ας πούμε) στην τελευταία κούρσα κάθε ιπποδρομίας συνήθως είναι αρκετά υψηλότερη από τις υπόλοιπες με αποτέλεσμα τα φαβορί να είναι υπερεκτιμημένα και ως εκ τούτου οι αποδόσεις να έχουν λανθασμένη αξία.Φανταστείτε πόσοι παίκτες περιμένουν να ρεφάρουν στην τελευταία κούρσα και τα σπρώχνουν όλα στα φαβορί.
  2. Στατιστικά το ποσοστό νικών των φαβορί της τελευταίας κούρσας τείνει να ξεφεύγει από το μέσο όρο δηλαδή το 30% όπως έχει υπολογιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: